STN EN 1344: 2014 (72 2651), Dlažbové tehly. Požiadavky a skúšobné metódy. - Hermanská, Beáta; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 56 Kusové stavivá a skúšobníctvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1344: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 1344 z novembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Beáta Hermanská. Technická komisia: TK 56 Kusové stavivá a skúšobníctvo
Dátum účinnosti opravy normy: september 2015
Keywords: normy