STN EN 12390-13: 2014 (73 1302), Skúšanie zatvrdnutého betónu Časť 13 Stanovenie sečnicového modulu pružnosti v tlaku - Zajíčková, Irena; Zajíček, Milan; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12390-13: 2013
Spracovateľ: Irena Zajíčková, Milan Zajíček. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy