STN EN 15664-1 + A1: 2014 (75 8707), Vplyv kovových materiálov na pitnú vodu. Dynamická skúška hodnotenia uvoľňovania kovov v skúšobnom zariadení Časť 1 Konštrukcia a činnosť - Büchlerová, Elena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15664-1: 2008 + A1: 2013