STN EN 15664-1 + A1: 2014 (75 8707), Vplyv kovových materiálov na pitnú vodu. Dynamická skúška hodnotenia uvoľňovania kovov v skúšobnom zariadení Časť 1 Konštrukcia a činnosť - Büchlerová, Elena; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15664-1: 2008 + A1: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 15664-1 z júla 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Elena Büchlerová. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy