STN EN 13445-3/A2:2014 (69 0010), nevyhrievané tlakové nádoby Časť 3 Navrhovanie. Zmena A2 - Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma A2 STN EN 13445-3: 2011 je slovenskou verziou EN 13445-3: 2009/A2: 2013
Spracovateľ: Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy