STN EN 14129: 2014 (07 8221), Zariadenie a príslušenstvo na LPG. Tlakové poistné ventily určené pre nádrže na LPG. (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14129: 2014