STN EN 14129: 2014 (07 8221), Zariadenie a príslušenstvo na LPG. Tlakové poistné ventily určené pre nádrže na LPG. - Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 706 Plynárenstvo. Spracovanie noriem LPG (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14129: 2014
Táto norma nahrádza STN EN 14129 z augusta 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: PS 706 Plynárenstvo. Spracovanie noriem LPG
Keywords: normy