STN EN 60947-7-4: 2014 (35 4101), Nízkonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 7-4 Pomocné zariadenia. Svorkovnice PCB pre medené vodiče - Tomo, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60947-7-4: 2013