STN EN 60099-5: 2014 (35 4870), Zvodiče prepätia Časť 5 Odporúčania na voľbu a použitie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60099-5: 2013