STN EN 60099-5: 2014 (35 4870), Zvodiče prepätia Časť 5 Odporúčania na voľbu a použitie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60099-5: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 60099-5 z decembra 2001 v celom rozsahu. STN EN 60099-5 z decembra 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 26. 6. 2016
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy