STN EN 62444: 2014 (37 0180), Káblové vývodky pre elektrické inštalácie. - Tomo, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62444: 2013