STN EN 14214 + A1: 2014 (65 6531), Kvapalné ropné výrobky. Metylestery mastných kyselín (FAME) pre vznetové motory a na vykurovanie. Požiadavky a skúšobné metódy. - Joríková, Ľudmila; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14214: 2012 + A1: 2014
Táto norma nahrádza STN EN 14214 z augusta 2013 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľudmila Joríková. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Dátum účinnosti opravy normy: február 2015
Norma je nahradená normou STN EN 14214 + A2 z augusta 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy