STN P CEN/TS 14578: 2014 (73 6633), Potrubné systémy z plastov na zásobovanie vodou alebo na kanalizáciu. Sklené lamináty (GRP) na báze nenasýtenej polyesterovej živice (UP). Odporúčaný postup inštalovania. (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 14578: 2013