STN P CEN/TS 14578: 2014 (73 6633), Potrubné systémy z plastov na zásobovanie vodou alebo na kanalizáciu. Sklené lamináty (GRP) na báze nenasýtenej polyesterovej živice (UP). Odporúčaný postup inštalovania. - Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. TK 1 Vodovody a kanalizácie; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 14578: 2013
Táto predbežná norma nahrádza STN P CEN/TS 14578 zo septembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie, TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Keywords: normy