STN ISO 11352: 2014 (75 7030), Kvalita vody. Odhad neistoty merania na základe údajov z validácie a kontroly kvality. - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 11352: 2012