STN ISO 11352: 2014 (75 7030), Kvalita vody. Odhad neistoty merania na základe údajov z validácie a kontroly kvality. - Borovská, Daša; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 11352: 2012
Spracovateľ: Daša Borovská. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy