STN EN 13250: 2014 (80 6105), Geotextílie a geotextíliám podovné výrobky. Vlastnosti požadované pri stavbe železníc. - Tóth, Viktor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13250: 2014