STN EN 13252: 2014 (80 6107), Geotextílie a geotextíliám podobné výrobky. Vlastnosti požadované v odvodňovacích systémoch. - Tóth, Viktor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13252: 2014