STN ISO 13785-2: 2014 (92 0214), Skúšky reakcie vonkajších obkladov stien na oheň Časť 2 Skúška na vzorke veľkých rozmerov (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 13785-2: 2002