STN ISO 13785-2: 2014 (92 0214), Skúšky reakcie vonkajších obkladov stien na oheň Časť 2 Skúška na vzorke veľkých rozmerov - Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 13785-2: 2002
Spracovateľ: Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy