STN P CEN/TS 16371: 2014 (19 8092), Návod na implementáciu EN 15744 a EN 15907. - Kaščák, Michal (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 16371: 2012