STN EN 15011 + A1: 2014 (27 0016), Žeriavy. Mostové a portálové žeriavy. - Rusňák, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15011: 2011 + A1: 2014