STN EN 15011 + A1: 2014 (27 0016), Žeriavy. Mostové a portálové žeriavy. - Rusňák, Peter; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15011: 2011 + A1: 2014
Táto norma nahrádza STN EN 15011 z novembra 2011 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Keywords: normy