STN 35 4701-2: 2014, Nízkonapäťové poistky Časť 2 Doplnkové požiadavky na poistky používané kvalifikovanou obsluhou (poistky prevažne na priemyselné použitie). Príklady normalizovaných systémov poistiek A až K - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma obsahuje HD 60269-2: 2013 v slovenskom jazyku
Táto norma nahrádza STN 35 4701-2 z júna 2011 v celom rozsahu. STN 35 4701-2 z júna 2011 sa môže súbežne s touto normou používať do 15. 8. 2016
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy