STN EN 12732 + A1: 2014 (38 6412), Plynárenska infraštruktúra. Zváranie oceľových potrubí. Funkčné požiadavky. - Hrivík, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12732: 2013 + A1: 2014