STN EN 12732 + A1: 2014 (38 6412), Plynárenska infraštruktúra. Zváranie oceľových potrubí. Funkčné požiadavky. - Hrivík, Peter; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 113 Preprava a distribúcia plynu (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12732: 2013 + A1: 2014
Táto norma nahrádza STN EN 12732 z februára 2014 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Hrivík. Technická komisia: TK 113 Preprava a distribúcia plynu
Keywords: normy