STN EN 13265: 2014 (80 6115), Geotextílie a geotextíliám podobné výrobky. Vlastnosti požadované pri projektoch na zadržiavanie kvapalných odpadov. - Tóth, Viktor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13265: 2014