STN EN 13265: 2014 (80 6115), Geotextílie a geotextíliám podobné výrobky. Vlastnosti požadované pri projektoch na zadržiavanie kvapalných odpadov. - Tóth, Viktor; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 14 Geotechnika (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13265: 2014
Táto norma nahrádza STN EN 13265 z októbra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Viktor Tóth. Technická komisia: TK 14 Geotechnika
Norma je nahradená normou STN EN 13265 + A1 z decembra 2015 v celom rozsahu
Keywords: normy