STN EN ISO 14119: 2014 (83 3007), Bezpečnosť strojov. Blokovacie zariadenia ochranných krytov. Zásady navrhovania a výberu (ISO 14119: 2013). - Mokráňová, Silvia; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14119: 2013
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 14119 z apríla 2014. STN EN 1088 + A2 z januára 2009 sa môže súbežne s touto normou používať do 30. 4. 2015
Spracovateľ: Silvia Mokráňová. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Keywords: normy