STN EN 71-2 + A1: 2014 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 2 Horľavosť - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 71-2: 2011 + A1: 2014