STN EN 71-2 + A1: 2014 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 2 Horľavosť - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 115 Hračky a výrobky pre deti a na ochranu detí (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 71-2: 2011 + A1: 2014
Táto norma nahrádza STN EN 71-2 z februára 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 115 Hračky a výrobky pre deti a na ochranu detí
Keywords: normy