STN EN 12828 + A1: 2014 (06 0310), Vykurovacie systémy v budovách. Navrhovanie teplovodných vykurovacích systémov. - Petráš, Dušan; Krajčík, Michal (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12828: 2012 + A1: 2014