STN EN 12828 + A1: 2014 (06 0310), Vykurovacie systémy v budovách. Navrhovanie teplovodných vykurovacích systémov. - Petráš, Dušan; Krajčík, Michal; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 92 Vykurovacie systémy v budovách (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12828: 2012 + A1: 2014
Táto norma nahrádza STN EN 12828 z júna 2013 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dušan Petráš, Michal Krajčík. Technická komisia: TK 92 Vykurovacie systémy v budovách
Keywords: normy