STN EN ISO 10693: 2014 (46 5131), Kvalita pôdy. Stanovenie obsahu uhličitanov. Volumerická metóda (ISO 10693: 1995). - Píš, Vladimír; Tršťanská, Dagmar (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10693: 2014