STN EN ISO 10693: 2014 (46 5131), Kvalita pôdy. Stanovenie obsahu uhličitanov. Volumerická metóda (ISO 10693: 1995). - Píš, Vladimír; Tršťanská, Dagmar; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 2 Meliorácie; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 6 Lesníctvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10693: 2014
Táto norma nahrádza STN EN ISO 10693 z marca 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vladimír Píš, Dagmar Tršťanská. Technická komisia: TK 2 Meliorácie, TK 6 Lesníctvo
Keywords: normy