STN EN ISO 11276: 2014 (46 5252), Kvalita pôdy. Stanovenie napätia pôdnej vody. Tenziometrická metóda (ISO 11276: 1995). - Nováková, Katarína; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 2 Meliorácie; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 6 Lesníctvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11276: 2014
Táto norma nahrádza STN EN ISO 11276 z marca 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Katarína Nováková. Technická komisia: TK 2 Meliorácie, TK 6 Lesníctvo
Keywords: normy