STN EN ISO 9308-2: 2014 (75 7834), Kvalita vody. Stanovenie Escherichia coli a koliformných baktérií Časť 2 Metóda najpravdepodobnejšieho počtu (ISO 9308-2: 2012) - Borovská, Daša; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9308-2: 2014
Táto norma nahrádza STN ISO 9308-2 zo septembra 2013 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daša Borovská. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy