STN ISO 668: 2014 (26 9341), Kontajnery ISO radu 1. Triedenie, rozmery a brutto hmotnosti. - Kalinčák, Daniel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 668: 2013