STN ISO 668: 2014 (26 9341), Kontajnery ISO radu 1. Triedenie, rozmery a brutto hmotnosti. - Kalinčák, Daniel; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 32 Technické prostriedky intermodálnej prepravy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 668: 2013
Táto norma nahrádza STN ISO 668 z novembra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daniel Kalinčák. Technická komisia: TK 32 Technické prostriedky intermodálnej prepravy
Keywords: normy