STN EN 62612: 2014 (36 0292), Svetelné zdroje LED s integrovanými predradníkmi na všeobecné osvetlenie s napájacím napätím > 50 V. Prevádzkové požiadavky - Tomo, Jozef; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62612: 2013
Názov z disku
Spracovateľ: Jozef Tomo. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty