STN EN ISO 8589/A1: 2014 (56 0036), Senzorická analýza. Všeobecný návod na usporiadanie senzorických pracovísk. Zmena A1 (ISO 8589: 2007/Amd 1: 2014). (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto zmena A1 STN EN ISO 8589: 2010 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8589: 2010/A1: 2014