STN EN 13445-4/A2: 2014 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 4 Výroba. Zmena A2 (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto zmena A2 STN EN 13445-4: 2012 je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-4: 2009/A2: 2014