STN EN 1601: 2014 (65 6508), Kvapalné ropné výrobky. Bezolovnatý benzín. Stanovenie organických kyslíkatých zlúčenín a celkového obsahu organicky viazaného kyslíka plynovou chromatografiou (O-FID). - Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1601: 2014
Táto norma nahrádza STN EN 1601 z novembra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy