STN EN 14078: 2014 (65 6532), Kvapalné ropné výrobky. Stanovenie obsahu metylesterov mastných kyselín (FAME) v stredných destilátoch. Metóda infračervenej spektrometrie. - Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14078: 2014
Táto norma nahrádza STN EN 14078 z júla 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy