STN EN 13000 + A1: 2015 (27 0045), Žeriavy. Mobilné žeriavy. - Rusňák, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13000: 2010 + A1: 2014