STN ISO 10362-2: 2015 (56 9567), Cigarety. Stanovenie vody v kondenzátoch dymu Časť 2 Karlova-Fischerova metóda - Priecelová, Klára; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 10362-2: 2013
Spracovateľ: Klára Priecelová.
Keywords: normy