STN ISO 10315: 2015 (56 9566), Cigarety. Stanovenie nikotínu v kondenzátoch dymu. Metóda plynovej chromatografie. - Priecelová, Klára (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 10315: 2013