STN ISO 10315: 2015 (56 9566), Cigarety. Stanovenie nikotínu v kondenzátoch dymu. Metóda plynovej chromatografie. - Priecelová, Klára; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 10315: 2013
Táto norma nahrádza STN ISO 10315 z novembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Klára Priecelová.
Keywords: normy