STN EN 13859-1: 2015 (72 7663), Hydroizolačné pásy a fólie. Definície a charakteristiky podkladových vrstiev Časť 1 Podkladové vrstvy pre skladané strešné krytiny - Tapló Kocsis, Edit; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 103 Strechy a hydroizolácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13589-1: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13859-1 z novembra 2014, ktorá od 1. 11. 2014 nahradila STN EN 13859-1 z februára 2011 v celom rozsahu
Spracovateľ: Edit Tapló Kocsis. Technická komisia: TK 103 Strechy a hydroizolácie
Keywords: normy