STN EN 13859-2: 2015 (72 7663), Hydroizolačné pásy a fólie. Definície a charakteristiky podkladových vrstiev Časť 2 Podkladové vrstvy pre steny - Tapló Kocsis, Edit (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13589-2: 2014